Over 16,547,754 people are on fubar.
What are you waiting for?

fan-icon bling-icon send-drink-icon poke-icon pm-icon
Buzz:
dry
Fame:
Points: 2,029

Stats for Jun 1

view all
Rates Views Tooltips
0 0 0 0
3
31
Completed Points

Check out all the cool sh*t in the bling shop.
Be the first to give a fubar gift! Click here
61 Year Old · From Modena, PA · Joined on September 5, 2006 · Born on April 3rd · 1 referrals joined!
17
61 Year Old · From Modena, PA · Joined on September 5, 2006 · Born on April 3rd · 1 referrals joined!
17

HELLO EVERYONE AND WELCOME TO MY PAGE. A FEW THINGS ABOUT ME! I AM 43 GOING ON 26 AND DON'T LET ANYONE TELL YA DIFFERENT. I AM A WOMEN OF SIZE AND LIKE ME JUST THE WAY I AM. THIS IS OBIVIOUSLY THE WAY GOD INTENTED ME TO BE OR I WOULD BE THIN. IM KNOWN FOR MY HUMOR, VERY FUNNY AT TIMES AND LOVE TO MAKE PEOPLE LAUGH. I LIVE FOR THAT ACTUALLY. IM ALSO SILLY, FLIRTY,ORNARY. YET VERY LOYAL,DEVOTED,HONEST,AS WELL AS LOVING,CAREING,ABLE TO SHARE. I HAVE A 21 YEAR OLD SON WHO LIVES WITH ME. A GREAT MAN HE HAS GROW TO BE AND I AM VERY PROUD OF HIM. I LOVE MY JOB AS A DIRECT SUPPORT PROFESSIONAL WORKING WITH MENTALLY ILL AND RETARDED ADULTS. BEEN AT THIS SAME JOB FOR 17YRS. NEED TO KNOW MORE JUST ASKED.

61 Year Old · From Modena, PA · Joined on September 5, 2006 · Born on April 3rd · 1 referrals joined!
Interests
THINGS I LIKE TO DO ARE DEEP SEA FISHING,ROAD TRIPS, CRAFTS, MAKING JEWLERY, AND MEETING NEW PEOPLE.
Music
x-mplayer2" width="250" height="200" ShowControls="1" ShowStatusBar="0" AutoSize"false" loop="true" EnableContextMenu="0" DisplaySize"0" pluginspage"http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/">pinkfloyd_comfortablynumbHTML Provided by: www.OFFUHUGE.com
Movies
WELL IM NOT ONE FOR TV BUT IF I HAVE TO PICK WHAT TYPES I DO LIKE IT WOULD BE MUSICALS LIKE, THE SOUND OF MUSIC, MARY POPPINS,WIZARD OF OZ. THOSE TYPE OF MOVIES ARE GREAT TO WATCH OVER AND OVER. IM MORE INTO MUSIC.
Idols
MY IDOLS HUM IDOLS ARE NOT GOOD IN MY BOOK. HOWEVER I MUST SAY THE MOST IMPORTANT MAN IS "GOD". I ALSO RESPECT MY FATHER (MAY HE REST IN PEACE) FOR WORKING SO HARD TO RAISE 7 CHILDREN. MY OLDEST BROTHER JUST BECAUSE I RESPECT HIM. MY SON FOR NOT LETTING WORLDLY THINGS OVERCOME HIM. AND ALL MY FAMILY WHO ARE VERY IMPORTANT TO ME. "I LOVE YOU ALL"

Activity Feed

Activity Stats
Profiles
Liked
Profiles
Rated
Blasts
Liked
Photos
Liked
0000
This member is viewable by:everyone
user.php' rendered in 0.1569 seconds on machine '179'.