Over 16,540,402 people are on fubar.
What are you waiting for?

vestito's blog: "jennyjoseph"

created on 02/10/2015  |  http://fubar.com/jennyjoseph/b361837

Hilpeyttä, hyväntahtoisuus ja iloisen päätöksenteossa nähdään Intian häät voi myös nähdä orija matrimonials. Vaikka orija häät ovat synkkä tapaus heillä hauska puoli liikaa. Katsotaanpa katsomaan joitakin hauskoja elementtejä orija Wedding.

Mangan: Tämä on yksi seremonia, jossa morsian on hauskaa. Aikana Mangan kurkuma tahna levitetään morsian seitsemän naimisissa olevia naisia. Se ei vain lisää hänen kauneutensa lisäksi enthralls kaikki muut naiset osallistuvat tähän eloisaan rituaali. Hauskaa ja naurua tapahtuu, kun tämä on tapahtunut. Se päättyy seremoniallinen kylpy mistä morsian tulee etsimässä kauniimpi ja osallistujien tunne onnellisempi.


hääpuvut

(IMG: vanhojentanssimekot)


Barajatri viittaa saapumista sulhasen häissä scene.This on kun hauskaa ja huvi. Sulhanen on keskeinen sankari kaikkien orija matrimonials saapuu häät sijainti sukulaisensa paljon loisto ja hilpeyttä. Hän on juhlallisesti tyytyväisiä morsiamen äiti Aarti ja Tilak riisiä. Kaikki muut jäsenet sulhasen perheelle myös lämpimästi vastaan ​​ja sai.

Salabidha: Se ei ole vain morsiamen ja sulhasen jotka ovat kaikki hauskaa orija hääpuvut. Morsiamen veli saa myös olla osuutensa hauskaa häät rituaali nimeltään Salabidha. Tämä on hauska rituaali, johon liittyy morsiamen veli (sala) antaa sulhasen booli (bidha) selässään. Tämä pilkata booli on muistuttaa hänen veljensä-in-law tehtäviensä kohti hänen sisarensa. Paljon iloisuus tapahtuu kaikille hollers Sala antaako kova tai pehmeä isku.

Kauri khela on hauskoja rituaali useimmissa orija matrimonials johon liittyy soittoa valkoisia paistaa Kauri (kotilo) mukaan tuoreen pari. Sen uskotaan tuovat vaurautta, harmoniaa ja hyvinvointia. Sulhanen ensin pitää Kauri kourassa ja morsian yrittää rikkoa nyrkki molemmilla kädet. Seuraavalla kierroksella morsian tekee tiukka nyrkki molemmat kädet kun sulhanen yrittää avata sen yhdellä kädellä. On hauskaa ja naurua, kun jokainen kamppailut tässä mini kädenvääntö ottelussa. Tämä tapahtuma herättää paljon naurua ja iloisuus keskuudessa perheenjäseniä.

Saasudahipakhalakhia: Tämä on toinen mielenkiintoinen ja humoristinen seremonia. Kun pelit ovat ohi, äiti morsian tekee sulhasen istua sylissään ja ruokkii häntä rahka pakhala (riisi ja rahka) yhdessä baiganapoda (mausteinen muussattu munakoiso). Se on rakastava ja hellä ele äiti-in-law, joka katsojia katsella suurella mielenkiinnolla ja hilpeyttä. Monet leikkisä huomautus voidaan kuulla tänä seremonian varsinkin jos sulhanen sattuu olemaan terveempi puolella !!

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.211 seconds on machine '194'.