Over 16,547,488 people are on fubar.
What are you waiting for?

Před Něco málo přes rok Romain Gauthier (R. Gauthier) publikoval logika One, nejkomplikovanější repliky hodinek aaa a nejdražší k dnešnímu dni. Ve skutečnosti to bylo tak úžasné, že získal cenu pro nejlepší muže komplikace Sledujte 2013 Grand Prix d'Horlogerie de Genève, bití kousky Greubel Forsey, Hublot, Montblanc, a jiní. Když se značka - bez ohledu na to, pokud jeho hlavní výrobní malý nezávislý, nebo - tvoří takové složité a speciální místnost, oni obvykle snaží a plánovat různé budoucí verze z toho v předstihu, kdy pouze koncept Databáze je vytvářena. Je to pochopitelné, protože to trvá několik let vyvíjet takový kalibr a je dobré, pokud žije prostřednictvím různých iterací. Logika je pravděpodobné, že není výjimkou, protože rok po svém vzniku se značka právě oznámila zajímavou novou verzi z toho, volal tajemství.
Největší a nejvíce zřejmý rozdíl, že logika Tajná nabízí oproti svému předchůdci je diamant nastaven víčko, které zakrývá celý obličej kromě svých metrů. Víko a nohy byly neviditelné set s 181 bagety diamanty v celkové výši téměř 7 karátů, to vše ve snaze skrýt mistrovský hnutí níže. Pro podrobnější vysvětlení samotného hnutí, viz Ariel přijato na původní části od okamžiku, kdy to začalo počátkem loňského roku.
Stručně řečeno, komplikace značky není logický nebo inteligentní kalendář chronograf mechanism- chybí všechny tyto fantazie (a stále všudypřítomné) věci, protože poskytuje jen zmínka je hodiny, minuty a sekundy. Místo toho, pohyb a všechny jeho 394 komponenty byly navrženy tak, aby sloužil jediný cíl: vyhovující (a tedy vyšší) po celou dobu na přesnost výkonovou rezervou 60 hodin hodinek, cíl čehož je dosaženo s staletého zařízení zvané raketa a řetěz.
Při pohledu na levé straně v pohybu na obrázku výše, raketa a řetěz se používá ke kompenzaci ztráty točivého momentu, jako je pružina se blíží ke konci své rezervní energie. Skládá se ze tří hlavních složek, které jsou hlemýžď ​​(vlevo nahoře), kolo vidět v levém dolním rohu, a malý "řetěz kolo" mezi dva. Za prvé, samotný kanál je jedinečný do logické jedničky, jako mikroskopické kusy jsou drženy pohromadě syntetickým rubínem, které poskytují více nízký třecí operaci bez maziva.
Na zajímavou poznámku, raketa (jak bylo původně písemná) je součást, která vypadá a funkce v podstatě stejná, jako pásky na horském kole: kola různých velikostí jsou asociovány s jinou výši točivého momentu a je to právě tato změna ozubení, jak tradiční rakety a řetěz kompenzuje kolísání točivého momentu z hnací pružiny. Důvodem, proč je verze Gauthier je unikátní, protože je nahrazena velkou raketa s plochou vačky hlemýžď. Takže ve skutečnosti tyto hodinky není ani raketa a nejvíce řetězce, jeho hlemýžď ​​vačka a řetěz - což nezní férovější než pompézní. fake hodinky
Ale nebojte se, protože všechny bity ztracené nádhery se oddělí diamond bageta krytem všechny pevné červeného zlata. Pevná do případě závěsu do polohy 9 hodin a provozuje tlačítkem 4, víko se objeví otevřené a odhaluje logiku Pohyb přesně tak, jak je vidět v oceňované předchůdce. Mít schopnost zakrýt pohyb - bezesporu nejcennější část případných haute horlogerie hodinek - je ten, který je již dlouho fascinuje mnoho high-end výrobců. Zvážil "stealth bohatství", a to i v době, kdy je bohatství často zdůraznil takovým způsobem, že váš obličej je to možné, existují lidé, kteří dávají přednost sdíleli výhradně mezi svými vrstevníky. Většina všech Patek Philippe tourbillon kusů, některé ultra-komplikované A. Lange & Söhne modely a hrstka dalších přijde na mysl, pokud jde o značky, které byly důsledně nabízejí hodinky, které mají pohyby vznešeně Komplex skrytý silným číslování a někdy pevné případu zpět!
A je to tady, kde se cítím nedostatek logického tajemství out: to má jeden z nejúžasnějších hnutí mezi nezávislými značkami a ten, který roztrhl právem prestižní ocenění některých velmi silných konkurentů. Zatím je to dobré, a představa (spíše ironicky) schovává před peeringových očí pomocí Smart Cover je také velmi cool nápad. Tak v čem je problém? Jsem si jistý, že tyto kousky diamantů her bude draze milován těmi, kteří si mysleli, že originální kus chyběl trochu "bling", nebo jsou jen fanoušci věčné krásy drahých kamenů, a ano, cover-idea opět, velmi pěkné. Nicméně, to je ve skutečnosti kvůli nadměrnému využívání diamantů, že celý koncept "stealth-bohatství" je rozbité Není nic honosné o hodinky, které diamanty -. 181 a zvláště je.
Tak proč nenabízí logické tajemství s pevným krytem červeného zlata bez diamantů podél těchto dvou verzí Bejeweled? To by upozornit na nádherné proporce na číselníky a případů, zatímco zatajování jeden z nejlepších pohybů, které jsou v současné době available- bez dosažení stratosférických cen ve skutečnosti, že je. Jak to vidím já, s non-logický Bejeweled pevné pokrytí tajemství by mohlo být jedním z nejušlechtilejších hodinek současné době k dispozici šatů, jak by měl střízlivý, troufám si říci kradmé pohledy spárované s jedinečným výkonem v high-end motion design.
Samozřejmě, že bude vždy existovat trh pro chytře zvlněných diamantové hodinky, a já nevidím důvod, proč je logika Tajná by nebyl úspěšný jeden z nich v cestě. Zároveň to, co vidím jako promarněnou příležitostí lehce vytvořit skutečně elegantní iteraci nádherný koncept, něco, co by vedlo k jedné z nejsilnějších balíčků mezi nejluxusnější šaty pánské hodinky kopie dnes.

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0511 seconds on machine '54'.