Over 16,541,454 people are on fubar.
What are you waiting for?

qasae's blog: "brubek"

created on 04/19/2015  |  http://fubar.com/brubek/b362783

brudekjoler nettbutikk.

Wedding Hair Countdown

Foto: Corbin Gurkin

brudekjoler nettbutikk

På 60 Dager: Få Long Hair & mdash;Fort! Spurte Vi Michael Angelo,av Wonderland Beauty Parlor i New York City (og hår whisperer til Brooklyn Decker og Selita Ebanks),for de beste måtene å fake det.

Bonded utvidelser: Lyst til å legge større lengde for bryllupet ditt?Ved hjelp av små knuter,vever stylist faux låser inn i håret.De er en stor forpliktelse (de kan ta fem timer og siste tre måneder),så teste dem et par måneder før bryllupet,sier Angelo,og hvis du liker utseendet,få nye to uker ute.

Clip-in eller tape-in utvidelser: For å gi ekstra volum til tynne tråder,er ekte menneskehår farget for å matche alle nyanser påføres med små klipp eller lim.Våre redaktører elsker Balmain Hair extensions for fint hår og utvidelser Plus for African-American hår.Bringe dem til prøving og stylist vil passe dem til hodet ditt,eller hvis du ønsker å gjøre det selv,plasserer hver forlengelse 02:58 inches hverandre langs nakken din,sier Angelo.

Allover lengtheners: ".Hår kjole" For å få rask,no-commitment lengde for en løs eller half-up stil,prøv å skli på en sirkel forlengelse eller (.Det fungerer som et pannebånd og kan også være krøllet på lav varme)

Og ikke glem å: Bestill en prøveperiode på 60 dager.Ta med slør,headpiece,og hår tilbehør og helst ha på seg en hvit skjorte med en hals som ligner på dine kjoler.Plus,ta vitaminer.Viviscal kosttilskudd er bevist å vokse hår raskere.

Se mer: 10 måter å gjøre håret vokse raskere før bryllupet

På 30 Dager: Marker RightStephanie Brown,av New Yorks Nunzio Saviano Salon,forteller hvor å farge,basert på din wedding-day "gjøre.

Hair opp: Både delvis og full høydepunkter fungere,men gå lettere rundt hårfestet,inkludert på nakken din,sier Brown.(Ellers risikerer du å ha two-tone utseende,der bare toppen av hodet ditt er lysere.) ballkjoler billig

Half opp,halvparten ned: Både toppen og under vil vise,så en delvis jobb vil ikke fungere,sier Brown.Få allover høydepunkter,men vise din colorist et bilde fra rettssaken så hun vet hvilke stykker til å fokusere på.

Hair ned: Alt går,men hvis du kommer til å la alt henge ut den dagen,bør du vurdere splurging for en full leder av høydepunktene,sier Brown.Alle disse lettere tråder spredt utover vil fange lyset pent i bilder.

Og ikke glem å: Få et kutt.Hvis du planlegger å hogge av mer enn en tomme,gjør det så tidlig som mulig slik at du kan få usd til stilen.Øke mykhet (og unngå ekstra skade) ved lettelser opp på hot-tool bruk og gjør en deep-conditioning maske en gang i uken.

Se flere: 21 Wedding-Ready flettet frisyrer

På 7 Days: Legg ShineDirt,olje og produktrester er fiender av skinnende hår,men et par runder med en deep-cleaning sjampo vil forvise sløvhet.Sjekk ut noen av våre favoritt clarifiers.Sjekk ut noen av våre favoritt clarifiers.

Fekkai Apple Cider Shampoo,Usd 20,tilgjengelig på Ultra: Apple-cider eddik er en time-tested måte å fjerne buildup fra håret & mdash;men det gjør også du lukte som salat dressing.Fekkai formel gir samme drapsmann skinne,men har en frisk apple-and-pear duft.

Herbal Essences Tea-Lightfully Clean Shampoo,Usd 7,som er tilgjengelig på Walgreens: Ever bruke tea-tree olje til å behandle kviser?Vel,får dette: Det er også ganske hendig på toppen av hodet ditt.Denne formelen bruker den milde antibakteriell ingrediens for å la håret rent,men ikke tørket ut.

Pantene Pro-V Weekly Deep Cleanse Purifying Shampoo,Usd 5,som er tilgjengelig på Amazon: Som et kull maske for håret ditt,bruker denne mektige skylling mosa mynte olje og antioksidanter for å detox låser.Bruk den som en ukentlig kraftvask for å angripe den sta ting dvelende på ditt hår og hodebunn.

ballkjoler Klorane Avklare og Shine Skyll med Kamille,Usd 16,tilgjengelig på Drugstore.com: Cool jenter elsker denne franske apotek stift,og her er hvorfor: Det er fullpakket med one-two punch av kamille å holde høydepunkter lyse og eddik til å legge stor glans.Tres bon.

Og ikke glem å: Få en last-minute glans boost med Shu Uemura Art of Hair Ceremony (Usd 25 til Usd 75),som inkluderer en deep-cleansing sjampo,hodebunnsmassasje,og tilpasset condition behandling.Hvis du har skadet eller color-treated hår,gå for en in-salon gloss behandling en uke før bryllupet for å legge til en glatt overflate.Eller DIY det med John Frieda Luminous Glaze Clear Shine Gloss (Usd 10).

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.0409 seconds on machine '51'.